Recept 55***** (5 stemmen)

Risotto met rozijnen, champignons en ham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
35 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de rozijnen weken in de Porto.
  2. Snij de champignons in beetklare stukken en laat ze stoven in een pan met de Solo, de olijfolie, het spek, de uien, de prei en de geraspte gele schil van de citroen.
  3. Breng de rijst met de helft van de bouillon aan de kook, dek af en laat op een zacht vuur garen.
  4. Als alle bouillon is opgenomen, roer er dan de inhoud van de pan en de rest van de bouillon bij.
  5. Laat verder garen tot alle bouillon opnieuw is opgenomen.
  6. Roer er dan de rozijnen en de Parmezaanse kaas door en de in stukjes gesneden ham.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 09 april 2009 om 14u08

Dank voor uw reactie. Wij zullen zorgen dat 75 gram parmezaanse kaas en 250 gram ham wordt toegevoegd aan de ingrediëntenlijst wordt toegevoegd.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?