Risotto met paddestoelen

29 (29)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de paddestoelen in de helft van de Solo met de look garen.
  2. Smelt de rest van de Solo en roerbak er de rijst glazig in.
  3. Voeg peper en zout toe.
  4. Giet er de bouillon en de wijn bij en laat op een zacht vuur garen.
  5. Roer regelmatig om. Voeg, als alle vocht is opgenomen, de champignons, de kaas en de peterselie aan toe.
  6. Roer om, schik op de borden en dien op.

Advertentie

Reacties (8)

Gepost door femke sermeus op 22 december 2014 om 17u00

supermakkelijk en keilekker!

Gepost door Solo op 26 december 2014 om 17u43

Bedankt voor je reactie, Femke! Mogen we volgende keer ook eens proeven? ;) Groetjes, Solo

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?