Risotto met champignons
Met dit lekkere risotto met champignons recept zet je een heerlijke authentieke Italiaanse klassieker op tafel.
45 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 uien, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 2 el olie
- 250 g Arborio risottorijst
- 750 ml water
- 1½ el Knorr vloeibare bouillon Groenten
- 200 g champignons (mix)
- 2 takjes verse tijm
- versgemalen peper
- zout
- 35 g Parmezaanse kaas, geraspt
Bereidingswijze
- Stoof de uien en de knoflook aan in de helft van de olie.
- Voeg de rijst met het water en de vloeibare bouillon Groenten toe. Laat de rijst het vocht volledig opnemen en roer ondertussen regelmatig.
- Snijd de champignons in stukjes en bak ze aan samen met de tijm.? Kruid met peper en zout.
- Voeg als de rijst het water volledig heeft opgenomen de helft van de Parmezaanse kaas toe en roer deze volledig onder de rijst. Meng vervolgens ook de champignons onder de risotto.
- Serveer met de rest van de Parmezaanse kaas.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?