Artikel ***** (2 stemmen)

VERRASSEND FEESTELIJK VEGGIE

Wie dacht dat de vegetarische keuken saai en eenzijdig was, heeft het mis. Deze vernieuwende recepten zien er niet alleen haute cuisine uit: ze worden vast en zeker door het hele feestgezelschap gesmaakt! 

Hapje

Bruschetta met knoflook en boschampignons

***
10 min

Ciabatta, boschampignons, knoflook … Feestelijk en lekker eten kan ook eenvoudig zijn! Smakelijk.

Voorgerecht

Velouté van cantharellen en aardpeer met salie

****
35 min

Een origineel soepje om mee uit te pakken! Opgelet: niet alleen bijzonder geliefd bij vegetariërs …

Hoofdgerecht

Brie-notenkroketje met vijgencompote en lauwe Luikse siroop

****
30 min

Romige kaas in een krokant korstje: dat gaat perfect samen met zoete vijgencompote en perenstroop.

Nagerecht

Gratin van vers fruit en amandelroom

*****
0 min

Kies voor kleur op je bord: ruil je traditionele fruitsla voor een extra feestelijke fruitgratin!

Andere Solo-leden over dit artikel (0)