Artikel ***** (3 stemmen)

Test jezelf: hoe goed ken jij je ingrediënten?

Solo is jouw trouwste keukenhulpje tijdens de feesten. Samen zorgen we voor dat perfect gebakken stukje wild, die knapperig gewokte seizoensgroentjes en… mmh, die feestelijke  cake uit eigen oven! Wat je ook klaarmaakt straks, met Solo ga je altijd voor het beste resultaat. Onze 11 favoriete ingrediënten zijn daar het beste bewijs van.

RAAD WELK INGREDIËNT ACHTER ELKE LETTER SCHUIL GAAT:

Ik voeg niet alleen dat heerlijke crunchy laagje toe aan je desserts met gebakken seizoensfruit. In m’n hartige vorm geef ik ook jouw favoriete stukje vis nét dat ietsje extra.


Bleu, saignant of à point… Belgen zijn écht zot van mij. Zeker als ik vergezeld ben van goudgele, krokant gebakken frietjes en een romig sausje met groene peper of champignons.

In de zomer ben ik graag gezien op bbq’s. Maar ook tijdens de feestdagen ben ik van de partij! Snijd me in plakken, wrijf me in met wat Solo en geef me lekkere lijntjes op je grill.

Zelfs als je nog nooit iets zoets gebakken hebt, tover je mij in 1-2-3 op mijn allerlekkerst uit je oven. Je kan me echt op 1001 manieren bereiden: met appeltjes, noten, rozijnen… Ja, zélfs in marmer!

Als dessert of vieruurtje ben ik misschien wel je slimste keuze: iedereen is stapel op mij én ik ben klaar in een wip. Klontje Solo in de pan, lepel beslag erbij, even opgooien… en ’t is koekenbak!

You tokking to me? Gebraden, pittig gewokt of gegrild als brochette… mijn borst en billetjes behoren vast tot de populairste stukjes vlees op je bord. Als dat geen gevleugelde woorden zijn.
Op een feest of op een doordeweekse dag, het is altijd ‘la vie en rose’ als ik met m’n vinnige looks en subtiele smaak op tafel kom.


Ik ben nogal langwerpig en donkerpaars. M’n sponzige vruchtvlees schittert in schijfjes op je grill of als smaakmaker in zuiderse stoofpotjes.


Weet je niet wat te koken vandaag? Wacht, ik haal je uit de puree! Ik laat me met plezier koken, bakken of frituren. En als je witloofrolletjes erom vragen, mag je me zelfs op 180 graden gratineren. 

Een eindejaarsfeest zonder mij… Ik sla al rood uit bij de gedachte! Als klassevol hors d’oeuvre, in de oven gegrild met kerstomaatjes en look of als een chique soep: mijn fans scharen zich massaal achter mij!

Of ik een keer of twee per week het vlees op jouw bord wil vervangen? Jazeker, daar zie ik geen graten in! Hak me in mootjes, pocheer me of bak me op m’n vel…
Klaar! Benieuwd naar het resultaat?

Download hier de oplossingen en ga ermee aan de slag in je keuken. Met Solo is het resultaat áltijd perfect. Laat het smaken!

Andere Solo-leden over dit artikel (3)

Gepost door Love to Cook op 19 december 2017 om 21u41

Leuk bedacht. Zeer origineel.

Gepost door Solo op 20 december 2017 om 16u22

En had je ze allemaal geraden, Love to cook? :)

Gepost door Love to Cook op 20 december 2017 om 21u09

Helaas niet allemaal.