Artikel (0 stemmen)

Solo kookt met Smaak

Wie graag kookt is voortdurend op zoek naar inspiratie. Je wilt de vinger aan de pols houden van nieuwe kooktrends, op de hoogte blijven van de lekkerste streek- en seizoensproducten en telkens weer heerlijke, haalbare recepten ontdekken. Al dat lekkers vind je niet alleen op Solo Open Kitchen...

Smaak magazine is al vijftien jaar lang een van de meest toonaangevende kooktijdschriften van België. Een jaarabonnement op Smaak betekent een jaar lang lees- en kookplezier voor echte levensgenieters. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, boordevol culinaire tips voor elk seizoen. Bovendien krijg je er als abonnee elk jaar tweemaal de Smaak special bovenop, het culinaire themamagazine dat onder de naam 5Sens ook in het Frans verschijnt. Een heerlijke bron van inspiratie voor de échte kookfanaten onder de Solo-fans!

Meer dan koken alleen

Als het op culinaire inspiratie aankomt, gaat Smaak breed. Praktische tips om zelf een uitnodigende tafel te dekken voor een gezellig diner thuis onder vrienden, bijvoorbeeld. Maar het blad brengt ook boeiende reportages over te ontdekken restaurants, kunst en cultuur. Smaak gaat steeds op zoek naar verrassende trends door samen te werken met jong culinair talent en gevestigde waarden, waarbij we zowel beroep doen op sterrenchefs als op jonge topzaken. En uiteraard is er ruimschoots aandacht voor vernieuwende recepten met heldere bereidingstips en foto’s waar iedere foodie het water van in de mond krijgt.

Smaak te pakken krijgen?

Wil je graag een voorproefje van wat je van een abonnement op Smaak mag verwachten? Solo selecteerde met Smaak 3 toprecepten om thuis zelf uit te proberen. Smaakt het naar meer? Ga dan snel naar www.smaak.be en abonneer je op een jaar lang kookplezier. Of neem deel aan onze decemberwedstrijd en maak kans op een van de 25 jaarabonnementen op Smaak!

"Wat ik meeneem naar een onbewoond tropisch eiland? Jou! En deze taart…"

Andere Solo-leden over dit artikel (0)