Artikel ***** (1 stem)

Originele recepten: een ruime keuze bij Solo

Op zoek naar originele recepten? Op onze website vind je een uitgebreide keuze aan originele recepten die bovendien erg lekker zijn! Dankzij de ruime hoeveelheid recepten , is er altijd wel eentje te vinden dat aansluit bij uw wensen: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, soep, hapje… Heeft u zelf leuke recepten die u graag met andere mensen wilt delen? Dan kunt u deze insturen en krijgt uw recept een plaatsje op de website van Solo! Zo kan heel Vlaanderen meegenieten van uw kookkunsten. Liever zelf inspiratie opdoen? Blader dan door het uitgebreide aanbod aan recepten op de website van Solo.

Gezonde recepten met kip

Kip is een belangrijke bron van eiwit, vitamine B en mineralen. Bovendien bevat kip minder vet dan rood vlees en andere vleeswaren. Uiteraard geldt dit enkel voor onbewerkte kip. Producten zoals gepaneerde of gefrituurde kip kunnen beter achterwege gelaten worden als het gaat om gezond eten. Tussen de gezonde recepten op de website van Solo kun je veel lekkere recepten vinden met kip als ingrediënt, bijvoorbeeld kip met kokos en gebakken rijst. Dit gerecht kun je maken met Solo vloeibaar, een volledig plantaardig product. De bereidingstijd bedraagt ongeveer 40 minuten. Bovendien is dit gezonde recept nog goedkoop ook! Bent u op zoek naar gezonde recepten met kip die niet zoveel tijd in beslag nemen? Probeer dan eens de pasta met kip uit. Dit lekkere gerecht is op een twintigtal minuutjes klaar, is makkelijk te bereiden en de ingrediënten zijn goedkoop. Het enige wat je nodig hebt voor dit recept, is kipfilet, tomaten, Solo en kruiden zoals peper, zout en tuinkruiden.

Gezonde recepten met Solo Delfine

Gezonde recepten bevatten bijna nooit room, terwijl dit wel eens lekker kan smaken! Daarom heeft Solo voor u ‘Solo Delfine’ gecreëerd. Het product is samengesteld op basis van magere melk en plantaardige vetten en proeft heerlijk naar room. Met dit lekkere product kun je bijvoorbeeld pompoensoep maken met een heerlijke afsmaak. De gezonde recepten met Solo Delfine bevatten daarnaast ook gerechten zoals een slaatje van tomaat met kip en kerrie, pasta met gerookte zalm en kruidig gewokte kipreepjes.

Gezonde recepten insturen en uitproberen

Als u graag eens nieuwe gezonde recepten uitprobeert, moet u zeker eens een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u tal van gezonde recepten. Zelf eentje insturen? Dat kan ook. Zo krijgt elke lekkerbek de kans om van jouw recepten te proeven! Maak nu jouw receptenboekje aan en bekijk de recepten van andere leden.

Andere Solo-leden over dit artikel (0)