Artikel ***** (1 stem)

Ohlala... lasagne!

Als we het druk hebben, laten we ons allemaal wel eens gaan met onze favoriete comfort food. Zo blijft lasagne een populaire kant-en-klaarmaaltijd die we makkelijk meenemen uit de diepvries- of versafdeling van de supermarkt.  Maar wat als wij je nu helpen om thuis een eigen, verse versie te maken van deze Italiaanse klassieker? Zonder dat dat je veel tijd en moeite kost...

Laagje na laagje lekker genieten

Het interessante is: lasagne laat zich in één moeite makkelijk in grotere porties maken. Zo’n extra bakjes lasagne in je diepvries zijn handig om achter de hand te hebben als je weinig tijd hebt om te koken (of voor als er onverwacht extra eters aan tafel schuiven). En omdat het niet altijd lasagne bolognese hoeft te zijn, verklappen jou een paar verrassende ingrediënten om die lekkere pastalaagjes mee te pimpen...

Krijg je maar niet genoeg van lasagne? Hier vind je nog meer lekkere varieertips

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (0)