Artikel *** (3 stemmen)

MENU VAN BIJ ONS

‘O dierbaar België, o prachtig land vol smaken…’ Kook jij graag de lekkerste gerechten met Belgische streek- en seizoensproducten? Dan is dit feestmenu met delicatessen van bij ons jou vast op het lijf geschreven. 

Voorgerecht

Hapje van bladerdeeg met Haspengouwse peer en Brugge Blomme

****
45 min

Deze krokante amuse is een verrassende combinatie van zoet en hartig met een zalige nootjescrunch!

Hoofdgerecht

Mechelse koekoek met champignonsaus op basis van Gouden Carolus

****
90 min

Twee Mechelse toppers in één feestelijk gevogeltegerecht. Overheerlijk met de klassieke aardappelkroketjes!

Nagerecht

Wafeltje met hangop van sinaasappel

****
20 min

Dit originele dessertje kan je al een dag vooraf voorbereiden. Kraakverse wafeltjes, een friszoete yoghurtvulling en sinaasappel: onweerstaanbaar!

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (0)