Artikel *** (3 stemmen)
MENU VAN BIJ ONS
‘O dierbaar België, o prachtig land vol smaken…’ Kook jij graag de lekkerste gerechten met Belgische streek- en seizoensproducten? Dan is dit feestmenu met delicatessen van bij ons jou vast op het lijf geschreven.

Voorgerecht
Hapje van bladerdeeg met Haspengouwse peer en Brugge Blomme
****
45 min
Deze krokante amuse is een verrassende combinatie van zoet en hartig met een zalige nootjescrunch!

Hoofdgerecht
Mechelse koekoek met champignonsaus op basis van Gouden Carolus
****
90 min
Twee Mechelse toppers in één feestelijk gevogeltegerecht. Overheerlijk met de klassieke aardappelkroketjes!

Nagerecht
Wafeltje met hangop van sinaasappel
****
20 min
Dit originele dessertje kan je al een dag vooraf voorbereiden. Kraakverse wafeltjes, een friszoete yoghurtvulling en sinaasappel: onweerstaanbaar!