Artikel (0 stemmen)

Luchtige desserten met Maïzena

In elk van deze vijf overbekende bakrecepten is Maïzena dé succesfactor die zorgt voor een heerlijke binding tussen de ingrediënten of een extra dosis luchtigheid. Benieuwd? Wij verklappen je graag hoe de klopper aan de steel zit…

5 feestelijke dessertcombinaties om zelf uit te proberen

 • Meesterlijke meringue
  Meesterlijke meringue
  Meringue heeft de reputatie een 'moeilijk' en 'vaak mislukt' gebak te zijn. Toch kan in principe een kind het aan. De truuk om te vermijden dat je meringue niet krokant wordt vanbinnen of vocht loslaat tijdens het bakken: 'fixeer' het eiwit met Maïzena!
  > Zo lukt meringue altijd
 • Briljante banketbakkersroom
  Briljante banketbakkersroom
  Als je de vulling van je soesjes, taarten en crêpes Mikado écht wil krijgen alsof je ze bij een artisanale bakker kocht, gebruik dan zijn bakkersgeheim, Maïzena! Zo zorg je voor extra binding, luchtigheid en smeuïgheid.
  > Echte banketbakkersroom maak je zo
 • Amazing American pancakes
  Amazing American pancakes
  Wat is de makkelijkste manier om van die heerlijke dikke ontbijtpannenkoekjes te maken, zonder dat je daar extra opgeklopt eiwit bij nodig hebt? Gewoon Maïzena aan het beslag toevoegen, bakken en serveren met de autentieke topping.
  > Bake the American way
 • Keiluchtige kaastaart
  Keiluchtige kaastaart
  Sterk truukje: aan dit taartrecept komt hoegenaamd geen grammetje bloem te pas. Hier zorgen de plattekaas, eitjes én Maïzena voor de authentieke smaak én de luchtigheid.
  > Ontrafel de truuk
 • Overheerlijke oliebollen
  Overheerlijke oliebollen
  Thuis échte 'smoutebollen" maken zoals je ze ook dolgraag op de kermis at tijdens je kinderjaren? Daar hebben we een héél eenvoudig kneepje voor… 7, 12 of 20 stuks? Aan jou de keuze!
  > Laat het oliebollenfeest beginnen

Andere Solo-leden over dit artikel (0)