Artikel **** (1 stem)

Koken aan de hand van lekkere en inspirerende recepten

Elke dag weer creatief koken, is niet altijd even gemakkelijk. Bent u op zoek naar gevarieerde recepten om lekker te koken? Dan bent u bij Solo aan het juiste adres. Op onze website vind je tal van recepten om evenwichtig en gevarieerd te koken. U kunt er gebruik maken van de uitgebreide zoekmachine om zo een recept volledig op uw maat te vinden. Kies uit hapjes, soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Selecteer zoekopties zoals snelle gerechten, goedkope lekkernijen of feestelijke smaakmakers. Wilt u graag koken met Solo producten zoals Solo Delfine of Solo vloerbaar? Ook daarvoor kunt u terecht op de website van Solo.

Koken met Solo Vloeibaar

Koken met Solo Vloeibaar is erg makkelijk. Dit Solo product is volledig plantaardig en combineert de volle smaak van Solo met het gemak van vloeibare margarine. Bovendien is het handig te doseren, bakt het goudbruin en spat het niet tijdens het koken! Een internationale jury van erkende chefs kroonde het product met de Superior Taste Award. Onder de recepten met Solo Vloeibaar vindt u bijvoorbeeld een recept om Vlaamse stoverij met bruin bier en mosterd te koken. Voor u begint met koken, verzamelt u eerst deze ingrediënten: 1 kg rundsvlees, 2 uien, 2 flesjes bruin bier, 2 laurierblaadjes, 1 witte boterham, peper, mosterd, zout, bloem, Solo Vloeibaar, 1 eetlepel bruine suiker en 2 dl vleesbouillon. Stoof daarna de gesnipperde uien bruin in Solo Vloeibaar en hou ze dan eventjes opzij. Wentel het vlees even door de bloem, kruid met peper en zout en bak aan in wat Solo Vloeibaar. Voeg de gestoofde uien bij het vlees en overgiet met het bier en de fond. Voeg peper en zout, laurier en bruine suiker toe. Besmeer de boterham met mosterd en leg omgekeerd in de stoverij. Laat de stoverij zachtjes enkele uren koken tot het vlees gaar is en de saus gebonden. Daarna kunt u de lekkere stoverij opdienen met heerlijke Belgische frietjes of aardappelen.

Geef ook anderen inspiratie om te koken

Vraagt u zich vaak af wat u vandaag nu weer moet koken? Blader dan eens rustig door de recepten op de website van Solo en doe inspiratie op! Vergeet ook niet uw eigen creaties te delen met andere gebruikers van de website. Zo helpt u ook anderen om lekker en gevarieerd te koken, elke dag opnieuw. Registreer je op onze website!

Andere Solo-leden over dit artikel (0)