Artikel ***** (1 stem)

Herfst-chili: go veggie of go wild!

Herfst-chili: go veggie of go wild!
roeckiesworld

roeckiesworld

instagram other
83 Recepten
32 Volgers

Herfst. Mijn favoriete seizoen én de ideale periode om wat meer tijd in je keuken door te brengen, te koken en te experimenteren met al het lekkers dat dit seizoen te bieden heeft.

Als ik mijn kinderen ergens een plezier mee kan doen, dan is het wel met een dampend kommetje chili: zowel con als sin carne, het is steevast een topper bij hen!

Ik maakte deze keer twee bijzondere versies klaar: 

Chili met wild

*****
75 min

Omdat het wildseizoen weer begonnen is, gebruikte ik hindestoofvlees. Het wildstoofvlees geeft je chili een bijzonder lekkere en rijke smaak. Een ideaal (en bovendien erg makkelijk) gerechtje voor als je vrienden op bezoek hebt. Lekker glaasje rood erbij en je avond kan niet mislukken. 

Chili met bospaddenstoelen

****
80 min

Voor de chili sin carne werkte ik met een mix van verschillende bospaddenstoelen. Ik bakte de paddenstoelen aan met wat look en in combinatie met heel veel groenten zorgt dit voor echt winters comfort food. Mijn kids vonden het alvast top. Proberen maar! 

Zelf ben ik vooral gek op m’n wild-chili, maar ik hou dan ook van wild én chili! Ook van deze Solo-recepten ben ik dus een grote fan:

Andere Solo-leden over dit artikel (0)

Toon alle Meer artikels van onze bloggers