Artikel *** (2 stemmen)

Geef je klassieke ijsdesserts een luxekuur met Carte d’Or

Geef je klassieke ijsdesserts een luxekuur met Carte d’Or

Er zijn zo van die desserts waarmee je altijd scoort. Neem nu de klassieke ijscoupes: Dame Blanche met warme chocoladesaus, Banana Split met schijfjes banaan en chocola of dé zomerklassieker bij uitstek: Coupe verse aardbeien. Als je kiest voor het juiste kwaliteitsijs, is het resultaat altijd overheerlijk. Wil je het nog wat verfijnder met een speciaal nagerecht? Ook dat wordt supereenvoudig. Carte d’Or toont je hoe je de geliefde klassiekers — snel en zonder moeite — omtovert tot stijlvolle meesterwerkjes.

Carte d’Or geeft je carte blanche

Origineel uit de hoek komen met je ijsdesserts hoeft niet moeilijk te zijn. Met een beetje inspiratie en een verfijnde ijsvariant van Carte d’Or maak je in een handomdraai een onweerstaanbaar nagerecht.

Wij gaven 5 klassieke ijsdesserts een moderne luxekuur met Carte d’Or-ijs.

  • Tover Dame Blanche om in Vanille eilanden met chocolade
  • De klassieke Banana Split wordt Gesauteerde bananen met Stracciatella
  • Transformeer Pêche Melba tot Gegrilde perziken met Amaretto en Vanille
  • Coupe Aardbeien nieuwe stijl heet Parfait van aardbeienmoes
  • Coupe Brésilienne ontpopt zich als Sundae Vanille Caramel

Probeer ze uit en verras jezelf!

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (0)