Artikel ***** (1 stem)

Een geslaagd recept vindt u bij Solo

Op zoek naar dat ideale recept voor een culinair avondje? Op onze website vindt u ongetwijfeld wat u zoekt en kunt u makkelijk het recept naar uw keuze terugvinden. Of dit nu een recept voor een hoofdgerecht is of eentje voor een nagerecht; op de website van Solo vindt u het allemaal terug. Bovendien kunt u ook al uw favoriete recepten uitwisselen met andere mensen; of kunt u nieuwe recepten ontdekken. Hoe? Met Solo’s ‘My Open Kitchen ’: het online persoonlijke receptenschrift van Solo. Als u een recept heeft gevonden dat u graag wilt bewaren, moet u slechts één keer klikken en het recept staat in uw schrift. Heeft u nog vragen bij dit recept? Dan kunt u die meteen sturen naar de persoon die het heeft ingediend. Makkelijk, toch? Ook erg fijn is dat u zelf uw lievelingsrecept kunt indienen. Geef het recept een titel en duidt de bereidingstijd, benodigde ingrediënten aan en de uitleg. Daarna kunt u het recept de website opsturen en kan heel Vlaanderen meegenieten van uw kookkunsten!

Een feestelijk recept

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een recept met een feestelijk tintje? Ook dat is mogelijk met de website van Solo. Voor het dessert is er bijvoorbeeld het recept ‘verinne van tiramisu met rode vruchten’. Veel kookervaring heeft u niet nodig om dit gerechtje uit te proberen. De bereiding is namelijk helemaal niet moeilijk. Wat u nodig heeft, is Solo Delfine, 100 g suiker, een beetje limoenschil, 10 roze biscuits de Reims, 300 g mascarpone, 2 eieren en 200 g rode vruchten. De rode vruchten nodig voor dit recept kunnen aardbeien zijn, maar ook frambozen, aalbessen en rode bosbessen.

Een recept dat doet variëren

Als u graag varieert met recepten, dan is het recept ‘kalfsrollade met spinazie’ vast iets voor u. Dit hoofdgerecht maakt gebruik van mascarpone, een ingrediënt dat we vaak in desserts tegenkomen. Heerlijk om eens af te wisselen met de gewone kost! Zoek dus zeker een keer per week een leuk recept op dat u niet meteen zou kiezen uit het koekboek. Zo staat er niet elke dag hetzelfde op tafel en krijgt u de kans om volop te experimenteren met nieuwe recepten.

Andere Solo-leden over dit artikel (0)