Artikel **** (4 stemmen)

De lekkerste primeurgroentegids

  • 1 reactie
  • 48 keer bewaard
  • 15 184 keer bekeken

Eindelijk lente! Sta jij ook te popelen om de lekkerste primeurgroenten van bij ons te leren kennen? Wij kozen voor jou onze 6 favoriete seizoensrecepten en de interessantste tips uit. Lees snel verder!

Mmmh, proef de lente in primeur...

Eindelijk lente! Niets zorgt voor meer kleur- en smaaksensatie op je bord dan de eerste groenten van het nieuwe seizoen.

Vaak liggen deze primeurgroenten een dag na de oogst al te schitteren op de markt of in de winkel. Verser kan haast niet. Logisch dus, dat deze groenten zich het liefst supervers laten eten. Omdat ze zo vroeg tijdens de groei geoogst worden, hebben ze een heel delicate en pure smaak. Net daarom zijn ze ook zo makkelijk te bereiden: snel en zonder franjes, maar toch superlekker! Met primeurgroenten en Solo zet je in een handomdraai een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel. En omdat je kookt volgens het seizoen, doe je ook nog iets goeds voor het milieu én voor je portemonee

Sta je te popelen om de lekkerste primeurgroenten van bij ons te leren kennen?   Lees snel verder…  wij kozen voor jou onze 6 favoriete seizoensrecepten en de interessantste tips uit.


Laat de lente smaken!
Het Solo-team

Andere Solo-leden over dit artikel (1)

Gepost door URSELA op 19 april 2016 om 21u45

mmm allemaal lekker en zeker om het klaar te maken dank voor je zo lekkere gerechten

Gepost door Solo op 26 april 2016 om 17u41

Dankjewel voor je bericht Ursela :-) Dat horen we graag!