Artikel **** (2 stemmen)

De lekkerste gerechten vindt u op de website van Solo

Op de website van Solo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U vindt er namelijk een uitgebreide keuze aan originele recepten die erg lekker zijn. Omdat er zoveel keuze is, zijn er altijd wel een paar recepten die u volledig aanspreken én bovendien kunt u ook kiezen uit het soort menugang: hapjes, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, desserts en meer. Kortom, met de zoekmogelijkheden geboden door Solo vindt u recepten voor uw gerechten op uw maat.

Gezonde gerechten met heerlijk gezonde kip

Kip is een belangrijke bron van eiwit, vitamine B en mineralen. Bovendien bevat kip minder vet dan rood vlees en andere vleeswaren. Uiteraard geldt dit enkel voor onbewerkte kip, gefrituurde of gepaneerde kippengerechten horen niet thuis in een gezonde eetstijl. Tussen de gezonde gerechten op de website van Solo kun je veel gezonde gerechten vinden die gebruik maken van lekkere kip. Een voorbeeld hiervan is de kip met kokos en gebakken rijst. Dit gerecht kun je maken met Solo vloeibaar, een volledig plantaardig product. De bereidingstijd bedraagt ongeveer 40 minuten. Bovendien is dit gezonde recept niet eens duur. Voordelig voor de gezondheid én de portemonnee dus. Bent u op zoek naar gezonde gerechten die snel klaar te maken zijn? Probeer dan eens de pasta met kip uit. Dit lekkere gerecht is op een twintigtal minuutjes klaar, is makkelijk te bereiden en de ingrediënten zijn goedkoop. Het enige wat je nodig hebt voor dit recept, is kipfilet, tomaten, Solo en kruiden zoals peper, zout en tuinkruiden.

Gezonde gerechten opzoeken, bewaren en uitwisselen

Wilt u graag gezonde gerechten opzoeken en uitwisselen met anderen? Dat kan dankzij de functie ‘My Open Kitchen ’. Deze applicatie op de website van Solo zorgt ervoor dat u met slechts één klik van de muis gezonde gerechten kunt bewaren in uw persoonlijke online kookboek. Zo hoeft u niet elke keer opnieuw op zoek te gaan naar dat ene recept en spaart u het milieu door geen papier te gebruiken voor het neerpennen van uw recepten voor gezonde recepten. U kunt ook uw eigen culinaire creaties delen met andere lekkerbekken. Geef uw gezonde recepten een titel, bespreek de ingrediënten en manier van bereiding en duidt aan wat de bereidingstijd en moeilijkheidsgraad is. Koken was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

Andere Solo-leden over dit artikel (0)