Artikel (0 stemmen)
Belgische gerechten met seizoensproducten van eigen bodem
Smakelijk en Belgisch, daar gaan we voor! Met simpele gerechten die letterlijk en figuurlijk homemade zijn. En met seizoensproducten van eigen bodem. Echter kan het niet!
Gaëtan Colin en Jeroen De Pauw selecteerden 12 veelzijdige, maar vooral op en top Belgische gerechten. Laat je inspireren.
- Mechelse asperges met waterkerssalade
- Erwtensoepje met krokante spekjes en croutons
- Ovenschotel met escargots en kruiden
- Vlaamse stoverij met bruin bier en mosterd
- Ardense forel met krielaardappelen natuur
- Stoemp met bieslook, zilveruitjes en grijze garnalen
- Gebakken zeeduivel met witloof, citrusvruchten en Hoegaarden
- Moderne waterzooi
- Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop
- Rijstpap met bruine suiker
- Panna cotta met speculaas en carpaccio van aardbeien
- Chocolademousse met bruine Leffe