Artikel ***** (1 stem)

3 topgebakjes voor in je picknickmand

Bij een gezellige picknick hoort gewoon ’n vieruurtje. Deze 3 lekkere gebakjes kan je makkelijk een dag vooraf maken. Dan hoef je de dag zelf alleen nog in te pakken en… te smullen!

Hét ingredïent voor een zonnig zoetigheidje? Zomers fruit zoals bosbessen!

Wil je er eens een namiddag op uit trekken? Vergeet dan zeker niet naast de lekkerste hartige picknickhapjes ook een vieruurtje in je mand te stoppen! Cake, wafels en muffins zijn je beste keuze: makkelijk, snel klaar én perfect een dag vooraf te maken. Deze 3 recepten bakt zelfs de minder ervaren thuisbakker met succes. Met slechts een paar ingrediënten tover je heerlijk gebak uit de oven, waar iedereen op je picknick alleen maar ‘Mmmh…’ op kan zeggen…

Bosbessenmuffins

****
40 min

Niets past beter bij een heerlijke picknicknamiddag in het groen dan deze minimuffins boordevol bosbessen. Proeven is geloven! 

Kaastaart met mascarpone

****
105 min

Deze lekker makkelijke wafeltjes zijn het ideale vieruurtje voor je gezellige picknick met vrienden. Heerlijk bij die huisgemaakte ijsthee!

Cake met gedroogde vruchten

*
90 min

Een eenvoudige vanillecake wordt heel speciaal als je er lekker exotisch fruit in verstopt. Benieuwd wie het laatste stukje wegpikt op je picknick…

Heb je het thuisbakken te pakken? Hier vind je nog meer cake-ideetjes om in je picknickmand te stoppen.

Andere Solo-leden over dit artikel (0)