Hak de herfst in de pan met deze overheerlijke herfstrecepten!
-
Pompoenroomsoep met sint-jakobsnoten
35 min
20 min
8 porties
-
Warme chocolademelk op Grootmoeders Wijze
10 min
4 porties
-
Parelhoen met fijne groenten, citroen en look
40 min
20 min
4 porties
-
Penne met gebakken boschampignons en truffelolie
15 min
4 porties
-
Loempia met appel, rozijnen en peperkoek
30 min
4 porties
-
Oostendse tong met tuinkerscrème
35 min
4 porties
-
Parelhoenpakketjes van bladerdeeg met cantharellen
25 min
4 porties
-
Pompoenhutsepot met chorizo
4 porties
-
Risotto van bospaddenstoelen met parmezaan en notenolie
4 porties
-
Verse tagliatelle met boschampignons
4 porties
-
Warme groenteschotel met artisjok, spek en ei
4 porties
-
Toast champignon met carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en kruidencoulis
30 min
4 porties