Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Parelhoen met fijne groenten, citroen en look

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd40 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
wild
herfst
recipe image Parelhoen met fijne groenten, citroen en look
  • 1 parelhoen
  • 1 l water
  • 5 teentjes look
  • 1 citroen
  • 1 laurier blad
  • 1 klein glaasje Banjul wijn
  • 1 dikke plak gerookte ham
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout en peper
  • enkele paddenstoelen
  • 1 wortel
  • 1 prei
  • 1 venkel
  1. Verdeel de parelhoen in stukken en bak ze goudgeel aan in een pot met dikke bodem in de Solo Light Vloeibaar.
  2. Haal het vlees uit depot en bak er eerst de in stukken gesneden ham in en voeg er dan de wijn bij.
  3. Schik er de groenten, de paddenstoelen op en giet water bij.
  4. Laat zachtjes garen en laat dan de saus inkoken tot de juiste dikke.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.