use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Risotto met Comté en bospaddestoelen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Risotto met Comté en bospaddestoelen

Risotto met Comté en bospaddestoelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 120 g risotto rijst
  • Extra Vergine olijfolie
  • 1 blokje Knorr Finesse gevogeltebouillon
  • 200 g gemengde wilde bospaddestoelen (dooierzwammen, hoorn des overvloeds, gele stekel
  • 80 g geraspte Comté
  • 1 dl licht opgeklopte verse room
  • platte peterselie
  • 1 klontje Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de rijst met een scheutje olijfolie.
  2. Los het bouilonblokje in 0.5l warm water op.
  3. Giet er 4/5 van de bouillon bij.
  4. Laat de rijst gedurende ongeveer 15 min. garen en blijf voortdurend roeren tot al het vocht is opgenomen.
  5. Reinig de champignons met een borstel.
  6. Bak ze in de olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout.
  7. trooi de geraspte Comté bij de rijst en roer voorzichtig om hem te laten smelten.
  8. Schep er de champignons bij.
  9. Voeg om te eindigen de opgeklopte room toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
  10. Dien dit gerecht op in een diep bord, bestrooi met peterselie en met de resterende bouillon die je met de Solo hebt opgewerkt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.