use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Mosselen met tomaat

Deze mosselen met tomaat zijn het perfecte voorbeeld van surf en turf: vlees en vis in één gerecht, met de heerlijke smaak van spekblokjes.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Mosselen met tomaat
  • 50 g gerookte spekblokjes
  • 60 g Solo
  • 0.5 rode paprika
  • zout
  • 0.5 dl witte wijn
  • gehakte koriander
  • 2 uien
  • 3 teentjes look
  • 1 gele paprika
  • 1 blik gepelde tomaten
  • peper
  • 500 g mosselen
  • 1 citroen
  1. Kook de mosselen in een bodempje water, en verwijder de helft van de schelpen.
  2. Schik ze op een schotel.
  3. Stoof de ui in de Solo en pers er de look bij.
  4. Ontpit en snipper de paprika’s in kleine stukjes en laat de tomaten uitlekken.
  5. nij ze in stukken en voeg de paprika’s en de tomaten in de pan toe.
  6. Bevochtig met de wijn en breng op smaak met peper en zout, koriander en citroensap.
  7. Verdeel over de mosselen en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.