Recept 05 (0 stemmen)

Risotto met spinazie en pompoenpitten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

ITALIAANS

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de knoflook toe en fruit 1 minuut mee. Voeg de rijst toe en roerbak kort.
  2. Giet wat bouillon erbij en blijf roeren tot de rijst de bouillon heeft opgenomen. Giet dan weer wat bouillon erbij en herhaal dit al roerend circa 20 minuten tot alle bouillon op is.
  3. Stoom in een andere pan de spinazie circa 4 mi- nuten boven een laagje water. Laat de spinazie uitlekken en pureer helemaal fijn. Roer de spina- zie aan het eind van de kooktijd door de risotto, samen met de boter en kaas.
  4. Breng de risotto op smaak met peper en nootmuskaat. Serveer de risotto op warme borden en bestrooi met de pompoenpitten.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 14g koolhydraten 62g vet 15g kcal 450

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?