Las je graag een vandaag-geen-vlees-dag in? In deze vegetarische recepten spelen heerlijke seizoensgroenten en verrassend lekkere vleesvervangers de hoofdrol! Gebruik ook Becel – van nature plantaardig – om lekker te koken.
-
Acai en banaan ovenschoteltjes met kaneel en yoghurt
10 min
5 min
2 porties
-
Broccolisoep met verse pesto topping en volkorentoast
10 min
5 min
2 porties
-
Cèpes met salierisotto en tuinboontjes
10 min
5 min
2 porties
-
Courgette frittata met gebakken aardappelblokjes en salade
15 min
5 min
2 porties
-
Dukkahdip met rauwkost
5 min
4 porties
-
Eekhoorntjesbrood met tagliatelle, wortel en Romeinse sla
15 min
5 min
2 porties
-
Farro met cèpes, geitenkaas en artisjokharten
35 min
4 porties
-
Flensjes met kaki yoghurt, maple syrup en kaneel
10 min
5 min
2 porties
-
Gebakken banaan met specerijen, walnoten en honing
2 min
5 min
2 porties
-
Gebakken knolselder en salade van rucola, appel en walnoten
5 min
10 min
2 porties
-
Krokant taartje van kweepeer
15 min
5 min
4 porties
-
Lasagne met koolrabi en tomaat
25 min
2 porties