use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rode uiensalade met citroen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rode uiensalade met citroen

Rode uiensalade met citroen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 eetlepel rietsuiker,
  • 3 citroenen
  • 1 ui (grote rode)
  • bertolli extra vergine
  • zout
  • 1 teentje look
  • peper
  • 3 eetlepels gehakte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de ui en snij hem in maantjes.
  2. Pers de look in een kommetje, doe er de Bertolli, de suiker en de peterselie bij.
  3. Pers het sap uit 1 citroen en meng tot een sausje.
  4. Schil de overblijvende citroenen, verdeel ze in partjes en verwijder de vliesjes.
  5. Doe ze bij de ui en giet er het sausje bij.
  6. Breng verder op smaak met peper en zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.