use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Roerei met gerookte zalmpasta en wodka
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Roerei met gerookte zalmpasta en wodka

Roerei met gerookte zalmpasta en wodka

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Solo
  • 4 eetlepels light room
  • toastbrood
  • 4 eieren
  • peper
  • bieslook
  • 1.5 dl wodka
  • 100 g gerookte zalm
  • citroen (sap)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Klop de eieren goed los met de light room en breng op smaak met peper en zout.
  2. Snipper de zalm in fijne reepjes en roer ze erbij.
  3. Smelt de Solo in een pan in een warmwaterbad en gaar onder voortdurend roeren de eieren met de zalm.
  4. Verdeel ze over de toast en werk af met bieslook en citroensap. Dien op met wodka.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.