Las je graag een vandaag-geen-vlees-dag in? In deze vegetarische recepten spelen heerlijke seizoensgroenten en verrassend lekkere vleesvervangers de hoofdrol! Gebruik ook Becel – van nature plantaardig – om lekker te koken.
-
![recipe image Ovenschotel met vegetarisch gehakt, prei en pinda's]()
Ovenschotel met vegetarisch gehakt, prei en pinda's
20 min
10 min
2 porties
-
![recipe image Pastinaaksalade met linzen, tomaat, pistoletjes en tofu]()
Pastinaaksalade met linzen, tomaat, pistoletjes en tofu
35 min
2 porties
-
![recipe image Pittige bietjes en appelsoep met yoghurt en volkorencroutons]()
Pittige bietjes en appelsoep met yoghurt en volkorencroutons
10 min
5 min
2 porties
-
![recipe image Pompoenlasagne met tomaat en kaas]()
Pompoenlasagne met tomaat en kaas
30 min
10 min
2 porties
-
![recipe image Pompoentaart uit de oven]()
Pompoentaart uit de oven
15 min
5 min
2 porties
-
![recipe image Romige pasta met bleekselder en champignons]()
Romige pasta met bleekselder en champignons
15 min
5 min
2 porties
-
![recipe image Spaghetti met uiensaus, paddenstoelen en walnoten]()
Spaghetti met uiensaus, paddenstoelen en walnoten
20 min
5 min
2 porties
-
![recipe image Vegetarische courgetteburgers met sinaasappel-wortelsalade]()
Vegetarische courgetteburgers met sinaasappel-wortelsalade
15 min
15 min
2 porties
-
![recipe image Vegetarische courgettewraps met kidneybonen en avocadosalsa]()
Vegetarische courgettewraps met kidneybonen en avocadosalsa
10 min
5 min
2 porties
-
![recipe image Volkoren pannenkoek met Aziatische vulling van prei en taugé]()
Volkoren pannenkoek met Aziatische vulling van prei en taugé
20 min
10 min
2 porties











