Las je graag een vandaag-geen-vlees-dag in? In deze vegetarische recepten spelen heerlijke seizoensgroenten en verrassend lekkere vleesvervangers de hoofdrol! Gebruik ook Becel – van nature plantaardig – om lekker te koken.
-
Ovenschotel met vegetarisch gehakt, prei en pinda's
20 min10 min2 porties -
Pastinaaksalade met linzen, tomaat, pistoletjes en tofu
35 min2 porties -
Pittige bietjes en appelsoep met yoghurt en volkorencroutons
10 min5 min2 porties -
Pompoenlasagne met tomaat en kaas
30 min10 min2 porties -
Pompoentaart uit de oven
15 min5 min2 porties -
Romige pasta met bleekselder en champignons
15 min5 min2 porties -
Spaghetti met uiensaus, paddenstoelen en walnoten
20 min5 min2 porties -
Vegetarische courgetteburgers met sinaasappel-wortelsalade
15 min15 min2 porties -
Vegetarische courgettewraps met kidneybonen en avocadosalsa
10 min5 min2 porties -
Volkoren pannenkoek met Aziatische vulling van prei en taugé
20 min10 min2 porties