Las je graag een vandaag-geen-vlees-dag in? In deze vegetarische recepten spelen heerlijke seizoensgroenten en verrassend lekkere vleesvervangers de hoofdrol! Gebruik ook Becel – van nature plantaardig – om lekker te koken.
-
Ovenschotel met vegetarisch gehakt, prei en pinda's
20 min
10 min
2 porties
-
Pastinaaksalade met linzen, tomaat, pistoletjes en tofu
35 min
2 porties
-
Pittige bietjes en appelsoep met yoghurt en volkorencroutons
10 min
5 min
2 porties
-
Pompoenlasagne met tomaat en kaas
30 min
10 min
2 porties
-
Pompoentaart uit de oven
15 min
5 min
2 porties
-
Romige pasta met bleekselder en champignons
15 min
5 min
2 porties
-
Spaghetti met uiensaus, paddenstoelen en walnoten
20 min
5 min
2 porties
-
Vegetarische courgetteburgers met sinaasappel-wortelsalade
15 min
15 min
2 porties
-
Vegetarische courgettewraps met kidneybonen en avocadosalsa
10 min
5 min
2 porties
-
Volkoren pannenkoek met Aziatische vulling van prei en taugé
20 min
10 min
2 porties