use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Sherry-haring met knäckebröd

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    6 porties
recipe image Sherry-haring met knäckebröd
  • 6 maatjes, gefileerd en schoongemaakt
  • 2 eetlepels azijn
  • 2 eetlepels Bertolli
  • 50 g suiker
  • 2 dl tomatensap
  • 0.3 dl droge sherry
  • witte peper
  • 3 eetlepels dille
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 3 eetlepels pickles
  • knäckebröd
Voorbereiding
  1. Snij de maatjes in stukjes van 3 cm. Meng de azijn, olie, suiker, tomatensap en sherry. Kruid met peper.Leg de maatjes in een glazen bokaal en giet de marinade over de vis. Leg de dille er bovenop.
  2. Dek de bokaal af en zet de maatjes een nacht in de koelkast.
Bereiding
  1. Meng de ui en de pickles met de gemarineerde maatjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.