use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Blini’s met zalm, lompviseitjes en mierikswortelyoghurt

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Blini’s met zalm, lompviseitjes en mierikswortelyoghurt
  • 180 ml halfvolle melk (kan ook lactosevrij met sojamelk)
  • 8 el zelfrijzende bloem
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 50 g gerookte zalmsnippers
  • 1 kl geraspte mierikswortel
  • 5 el Griekse yoghurt
  • 3 el lompviseitjes
  • 3 sprieten bieslook
  1. Meng de melk met de bloem tot een glad beslag. Verhit de Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak kleine blini’s van het beslag.
  2. Meng nadien de Griekse yoghurt met de mierikswortelpasta. Doe hiervan een beetje op de blini’s en werk af met wat gerookte zalmsnippers, lompviseitjes, versgemalen zwarte peper en de bieslook.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.