use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook

Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 30 g Solo
  • 1 flesje light room
  • zout
  • sprietjes bieslook of groen van lente-uitjes,1.5
  • 4 eieren (stuks)
  • 60 g gerookte zalm
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snipper de gerookte zalm fijn.
  2. Klop de eieren los samen met de light room, voeg er een beetje gehakte bieslook, peper en zout aan toe.
  3. Laat de Solo smelten in een steelpannetje en giet er de eieren bij.
  4. Roer voorzichtig met een houten lepel tot de eieren lichtjes gestold zijn.
  5. Verdeel ze over 4 eierdopjes (of potjes), garneer met bieslook en met reepjes verse toast.
  6. Werk af met de zalm.
Maak alles van tevoren klaar, zo heb je 's ochtends de handen vrij en kan je lekker meegenieten – of uitslapen! Laat genodigden komen op een tijdstip dat hen past. Laat iedereen een zelfgemaakt gerecht meenemen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.