Artikel ***** (3 stemmen)

Superoriginele recepten met gehakt

  • 0 reacties
  • 26 keer bewaard
  • 103 230 keer bekeken

Toegegeven: gehakt heeft een beetje een onhip imago. Veel mensen vinden het doordeweeks en wat 'gewoontjes'. Maar tegelijk is het onweerstaanbaar lekker en veelzijdig. Runder-, lams- en varkensgehakt, gemengd gehakt, gevogeltegehakt en zelfs vegetarisch gehakt… je kan er culinair werkelijk alle kanten mee uit.

Eén tip: gebruik gehakt altijd zo vers mogelijk. Bewaar vers bereid gehakt maximaal twee dagen in de koelkast en haal het er pas uit op het moment dat je het gaat bereiden. Vers invriezen kan natuurlijk ook. Laat het dan voor gebruik rustig een nachtje ontdooien in de koelkast.

Zo lust iedereen gehakt!

De 20 originele recepten hieronder zijn het beste bewijs dat je met vers gehakt, Solo en een snuifje fantasie heerlijk verrassende gerechten kan klaarmaken. We verzamelden voor jou de hipste hapjes, de lekkerste hoofdgerechten en zelfs recepten met gehakt waar geen grammetje vlees aan te pas komt. Kortom, we tonen je hoe je met een 'gewoon' ingrediënt als gehakt snel en gemakkelijk iets héél bijzonders op tafel tovert …

Geniet van deze 20 originele recepten met gehakt

Hapjes en voorgerechten met kruidig gehakt

Burgers, taco's & wraps met gehakt

Hoofdgerechten met gehakt

Gehakt zonder vlees

Andere Solo-leden over dit artikel (0)