use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wrap van lamsvlees met munt en koriander
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wrap van lamsvlees met munt en koriander

Wrap van lamsvlees met munt en koriander

van Jeroen de Pauw

van Jeroen de Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Witte kool:
  • 1 eetlepel komijn
  • 0.25 witte kool
  • 1 flinke scheut witte balsamico
  • 2 eetlepels suiker
  • peper en zout
  • olijfolie
  • Gehakt:
  • 800 g lamsgehakt
  • Solo Vloeibaar
  • 1 bosje verse munt
  • 1 bosje koriander
  • Tzatziki:
  • 1 teentje look
  • 1 komkommer
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepels zure room
  • zout
  • tabasco
  • Opdienen:
  • 8 wraps
  • verse kruiden naar keuze (koriander, kervel, tijm, munt, …)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Witte kool
  2. Rasp de witte kool en kruid met de komijn, peper, zout en suiker.
  3. Voeg er de balsamico en wat olijfolie aan toe en meng alles goed.
  4. Laat dit een uurtje marineren in de koelkast.
Bereiding
  1. Lamsgehakt
  2. Bak het lamsgehakt aan in een hete pan met Solo Vloeibaar en kruid met tabasco en zout.
  3. Voeg er de gehakte munt en koriander aan toe.
  4. Tzatziki
  5. Meng de zeer fijn gesneden komkommer met peper, zout, yoghurt en zure room.
  6. Pers er een teentje look bij en kruid af met tabasco en zout.
  7. Opdienen
  8. Warm de wrap op en vul ze met het lamsgehakt, de witte kool en de tzatziki.
  9. Rol de wrap dicht.
Snij de wraps achteraf in kleine stukjes en serveer ze als hapjes met verse kruiden. Heerlijk fris!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.