Wist jij dat er in een gezond voedingspatroon twee keer vis per week zit? Een goede gewoonte, die je met deze overheerlijke en lichte visrecepten makkelijk volhoudt!
-
Acai-forel uit de oven met rode ui, gekookte aardappelen en sugar snaps (suikererwten)
25 min
25 min
2 porties
-
Barbecue mosselspiesjes met courgette en aardappelsalade
15 min
2 porties
-
Broodje gerookte forel met spinazie pesto
15 min
2 porties
-
Gebakken citroen-gemberzalm met quinoa en broccoli
20 min
5 min
2 porties
-
Gebakken scholfilet met bieten en krielaardappel
15 min
10 min
2 porties
-
Gebakken zalmfilet met bieten en krielaardappel
15 min
20 min
2 porties
-
Gekookte mosselen met paprika, cherrytomaat en stokbrood
10 min
5 min
2 porties
-
Geroerbakte groene en witte asperges met zalm en noedels
15 min
5 min
2 porties
-
Heldere paddenstoelensoep met gerookte zalmspies
10 min
5 min
2 porties
-
Hutsepot van aardappelpartjes, bleekselder en makreel
15 min
5 min
2 porties
-
Kabeljauw met kaki, paprika, sinaasappel en dille met rijst en snijbonen
25 min
5 min
2 porties
-
Paddenstoelensalade met coquilles & pistachenootjes
5 min
10 min
2 porties