Het wildseizoen is al een tijdje bezig, dus heb je misschien al vanalles getest voor de feesten? Everzwijn, fazant, parelhoen: het staat heel feestelijk op het kerstmenu. Komaan: doe eens lekker wild
-
Parelhoen met lindebloesem en een compote van gedroogde vruchten
1 uur 20 min
25 min
6 porties
-
Salade met gebakken boleten, gerookte eend en notenolie
15 min
15 min
4 porties
-
Parelhoen ultra light
35 min
10 min
6 porties
-
Waterzooi van fazant en najaarsgroenten met kruidenroom
1 uur
15 min
2 porties
-
Wilde eend met rode kool en appel
35 min
10 min
4 porties
-
Parelhoen met fijne groenten, citroen en look
40 min
20 min
4 porties
-
Lauwwarme carpaccio van hertenbiefstuk met wildpatéballetjes
5 min
10 min
4 porties
-
Wildbouillon met gemengde paddestoelen en krokante wildham
5 min
40 min
4 porties
-
Pompoen-kastanjecrème met gerookte eendenborst
45 min
4 porties
-
Wildrollade met pepersaus en feestelijk garnituur
1 uur 25 min
30 min
4 porties
-
Stoofpotje van everzwijn met pastinaakpuree
1 uur 30 min
4 porties
-
Spiesjes van fazant met zwarte pens en appelrozijncompote
35 min
4 porties