Het wildseizoen is al een tijdje bezig, dus heb je misschien al vanalles getest voor de feesten? Everzwijn, fazant, parelhoen: het staat heel feestelijk op het kerstmenu. Komaan: doe eens lekker wild
-
Pruimen met gerookte eendenborst en courgette
10 min
5 min
4 porties
-
Gebakken kwartel met groene kool, spekjes en aardappel
4 porties
-
Wilde eend met rode kool en appel
35 min
10 min
4 porties
-
Salade met gebakken boleten, gerookte eend en notenolie
15 min
15 min
4 porties
-
Pompoen-kastanjecrème met gerookte eendenborst
45 min
4 porties
-
Parelhoen met fijne groenten, citroen en look
40 min
20 min
4 porties
-
Met rijst en droge vruchten gevulde eend
1 uur
20 min
4 porties
-
Lauwwarme carpaccio van hertenbiefstuk met wildpatéballetjes
5 min
10 min
4 porties
-
Krokant gebakken parelhoen op een bedje van spinazie en peren
10 min
35 min
6 porties
-
Konijnenbout met spinaziepatatjes en een saus van bier en perenstroop
30 min
2 porties
-
Konijn met pruimen
10 min
4 porties
-
Herfstslaatje met licht gerookt everzwijnfilet, chiconettes en luikse siroop
10 min
10 min
4 porties