Het wildseizoen is al een tijdje bezig, dus heb je misschien al vanalles getest voor de feesten? Everzwijn, fazant, parelhoen: het staat heel feestelijk op het kerstmenu. Komaan: doe eens lekker wild
-
Pruimen met gerookte eendenborst en courgette
10 min5 min4 porties -
Gebakken kwartel met groene kool, spekjes en aardappel
4 porties -
Wilde eend met rode kool en appel
35 min10 min4 porties -
Salade met gebakken boleten, gerookte eend en notenolie
15 min15 min4 porties -
Pompoen-kastanjecrème met gerookte eendenborst
45 min4 porties -
Parelhoen met fijne groenten, citroen en look
40 min20 min4 porties -
Met rijst en droge vruchten gevulde eend
1 uur20 min4 porties -
Lauwwarme carpaccio van hertenbiefstuk met wildpatéballetjes
5 min10 min4 porties -
Krokant gebakken parelhoen op een bedje van spinazie en peren
10 min35 min6 porties -
Konijnenbout met spinaziepatatjes en een saus van bier en perenstroop
30 min2 porties -
Konijn met pruimen
10 min4 porties -
Herfstslaatje met licht gerookt everzwijnfilet, chiconettes en luikse siroop
10 min10 min4 porties