Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Parelhoen ultra light

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties6 porties
hoofdgerecht
wild
recipe image 3 koningentaart
  • 2 parelhoenen in stukken
  • 30 g Solo
  • 1 glas cognac
  • laurier
  • zout
  • 90 g ham
  • tijm
  • 300 g champignons
  • 2 eetlepels platte kaas 0%
  • peper
  1. Verdeel de parelhoen in stukken en laat ze aan alle kanten in de Solo aanbakken.
  2. Flambeer ze met de cognac en breng op smaak met peper, zout, laurier en tijm.
  3. Dek af en laat 25 minuten garen.
  4. Voeg dan de ham in reepjes en de paddestoelen in schijfjes gesneden toe.
  5. Laat nog 10 minuten garen.
  6. Voeg de platte kaas toe 5 minuten voor het opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.