use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Parelhoen ultra light

Parelhoen ultra light

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 2 parelhoenen in stukken
  • 30 g Solo
  • 1 glas cognac
  • laurier
  • zout
  • 90 g ham
  • tijm
  • 300 g champignons
  • 2 eetlepels platte kaas 0%
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verdeel de parelhoen in stukken en laat ze aan alle kanten in de Solo aanbakken.
  2. Flambeer ze met de cognac en breng op smaak met peper, zout, laurier en tijm.
  3. Dek af en laat 25 minuten garen.
  4. Voeg dan de ham in reepjes en de paddestoelen in schijfjes gesneden toe.
  5. Laat nog 10 minuten garen.
  6. Voeg de platte kaas toe 5 minuten voor het opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.