Het wildseizoen is al een tijdje bezig, dus heb je misschien al vanalles getest voor de feesten? Everzwijn, fazant, parelhoen: het staat heel feestelijk op het kerstmenu. Komaan: doe eens lekker wild
-
Bladerdeeggebakje met reefilet, groene asperges en griesmeel
35 min
25 min
4 porties
-
Bouillon met rode pesto, fijne wildballetjes en korstjes
10 min
15 min
4 porties
-
Duif met zilveruitjes, spekjes en erwtjes
20 min
15 min
4 porties
-
Duivenborst met trappist
15 min
25 min
4 porties
-
Eend met sinaasappelsaus en sechuanpeper
40 min
10 min
4 porties
-
Everzwijnfilet teriyaki met udonnoedels en shiitake
40 min
4 porties
-
Fazantfilet brabançonne met Belgisch grondwitloof en rosti
15 min
4 porties
-
Gebakken eend in een sausje van gember en appeltjes
25 min
15 min
4 porties
-
Gebakken kwartel met groene kool, spekjes en aardappel
4 porties
-
Gebraden eend, pastinaakmousse met truffel & frietjes van knolselder met noten
45 min
4 porties
-
Gebraden houtduif met wifloof- en notenslaatje en hasselbackaardappelen
1 uur
4 porties
-
Hazenbout met bospaddestoelen en linzen
1 uur
15 min
4 porties