Het wildseizoen is al een tijdje bezig, dus heb je misschien al vanalles getest voor de feesten? Everzwijn, fazant, parelhoen: het staat heel feestelijk op het kerstmenu. Komaan: doe eens lekker wild
-
Hertenstoofvlees met knolselderpuree
4 -
Feestelijke vol au vent van kalkoen met wildballetjes, kastanjes, bospaddenstoelen en huisgemaakte kroketten
4 -
Wild konijn met gekarameliseerde peertjes en pastinaakpuree
4 -
Duif met zilveruitjes, spekjes en erwtjes
20 min15 min4 porties -
Konijn met look en saffraanrijst
1 uur4 porties -
Valentijnspapillot van parelhoenfilet met oosters tintje
15 min35 min2 porties -
Parelhoen ultra light
35 min10 min6 porties -
Bladerdeeggebakje met reefilet, groene asperges en griesmeel
35 min25 min4 porties -
Everzwijnfilet teriyaki met udonnoedels en shiitake
40 min4 porties -
Gebraden houtduif met wifloof- en notenslaatje en hasselbackaardappelen
1 uur4 porties -
Parelhoen op een bedje van witloof met oosterse saus
15 min20 min4 porties -
Spiesjes van fazant met zwarte pens en appelrozijncompote
35 min4 porties