Het wildseizoen is al een tijdje bezig, dus heb je misschien al vanalles getest voor de feesten? Everzwijn, fazant, parelhoen: het staat heel feestelijk op het kerstmenu. Komaan: doe eens lekker wild
-
Hazenrugfilet met portsaus
20 min
30 min
4 porties
-
Herfstslaatje met licht gerookt everzwijnfilet, chiconettes en luikse siroop
10 min
10 min
4 porties
-
Hindemedaillons met mosterdsaus en aardpeer
1 uur
4 porties
-
Konijn met look en saffraanrijst
1 uur
4 porties
-
Konijn met pruimen
10 min
4 porties
-
Konijnenbout met spinaziepatatjes en een saus van bier en perenstroop
30 min
2 porties
-
Krokant gebakken parelhoen op een bedje van spinazie en peren
10 min
35 min
6 porties
-
Parelhoen op een bedje van witloof met oosterse saus
15 min
20 min
4 porties
-
Met rijst en droge vruchten gevulde eend
1 uur
20 min
4 porties
-
Valentijnspapillot van parelhoenfilet met oosters tintje
15 min
35 min
2 porties
-
Parelhoen met lindebloesem en een compote van gedroogde vruchten
1 uur 20 min
25 min
6 porties
-
Pruimen met gerookte eendenborst en courgette
10 min
5 min
4 porties