Het wildseizoen is al een tijdje bezig, dus heb je misschien al vanalles getest voor de feesten? Everzwijn, fazant, parelhoen: het staat heel feestelijk op het kerstmenu. Komaan: doe eens lekker wild
-
Gebakken eend in een sausje van gember en appeltjes
25 min15 min4 porties -
Fazantfilet brabançonne met Belgisch grondwitloof en rosti
15 min4 porties -
Bouillon met rode pesto, fijne wildballetjes en korstjes
10 min15 min4 porties -
Hindemedaillons met mosterdsaus en aardpeer
1 uur4 porties -
Stoofpotje van everzwijn met pastinaakpuree
1 uur 30 min4 porties -
Wildbouillon met gemengde paddestoelen en krokante wildham
5 min40 min4 porties -
Parelhoen met lindebloesem en een compote van gedroogde vruchten
1 uur 20 min25 min6 porties -
Hazenbout met bospaddestoelen en linzen
1 uur15 min4 porties -
Wildrollade met pepersaus en feestelijk garnituur
1 uur 25 min30 min4 porties -
Waterzooi van fazant en najaarsgroenten met kruidenroom
1 uur15 min2 porties -
Patrijs met spruitjesstamppot en appel
30 min20 min4 porties -
Gebraden eend, pastinaakmousse met truffel & frietjes van knolselder met noten
45 min4 porties