Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verhit een eetlepel Solo in een kookpot en kleur de konijnenbouten rondom aan. Kruid met zout en peper. Voeg de ui toe en laat kort meestoven, strijk de bouten in met de mosterd en overgiet met het bier.
Voeg het bouillonblokje toe en zet het deksel op de pan, laat een uur stoven en voeg dan de pruimen toe, laat opnieuw een half uur stoven.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in plakjes. Verhit een eetlepel Solo in een braadpan en bak leg de partjes appel erin. Bestrooi met de suiker en laat karameliseren.
Schep de appeltjes uit de pan en giet de jus uit de pan door een zeefje. Bind de jus op het vuur met wat maïzena en breng op smaak met peper en zout.
Schik de konijnenbouten op warme borden, lepel er de jus met de pruimen over, garneer met de appeltjes en serveer met gekookte of gebakken aardappelen.