-
Velouté van knolselder met mascarpone
30 min
10 porties
-
Torentje van peperkoek, appel en paté
10 min
8 porties
-
Soesjes gevuld met geitenkaas en balsamicosiroop
40 min
8 porties
-
Wafeltje van bladerdeeg en gerookte zalm
10 min
6 porties
-
Ravioli van kruidenpannenkoek en mousse van beenham
30 min
8 porties
-
Rolletjes van groene asperges met gerookte ham en mozzarella
15 min
8 porties
-
Portobello-champignons gevuld met gehakt, pijnboompitten en zuiderse kruiden
30 min
4 porties
-
Scones met zuiderse tartaar van trostomaatjes en olijven
4 porties
-
Thaise gehaktballetjes met zoet-vurige dipsaus
45 min
4 porties
-
Luchtige aperosticks met komijn
50 min
6 porties
-
Pikante muffins
50 min
6 porties
-
Muffins met spek, zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven
50 min
6 porties