use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bruschetta met knoflook en boschampignons
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bruschetta met knoflook en boschampignons

Bruschetta met knoflook en boschampignons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 ciabattabrood
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • 1 bakje gemengde boschampignons
  • 4 el gehakte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de ciabatta in schijfjes, borstel ze lichtjes in met Solo vloeibaar en bak ze aan beide zijden krokant en goudbruin onder de grill.
  2. Hak de peterselie fijn.
  3. Snijd het knoflookteentje doormidden en wrijf er de geroosterde broodjes mee in.
  4. Borstel indien nodig de boschampignons schoon. Haal er een paar keer het mes door om ze wat fijner te maken. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Verhit een antikleefpan, doe er 2 eetlepels Solo vloeibaar in en stoof de sjalot glazig. Voeg de boschampignons toe en stoof ze beetgaar in een vijftal minuten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de gehakte peterselie.
  5. Beleg elk sneetje geroosterd brood met gestoofde boschampignons en dien warm op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.