use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Cajun kibbeling

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Cajun kibbeling
  • 250 g bloem
  • cajunkruiden
  • water
  • 300 g Witvis (kabeljauw, schelvis of koolvis)
  • ravigotesaus
Voorbereiding
  1. Verhit de frituurolie tot 180ºC.
  2. Snijd de vis in stukken. Meng de bloem met de kruiden. Voeg al roerende zoveel water toe, tot je een stevig beslag hebt.
  3. Haal de visstukjes door het beslag en frituur ze in kleine porties in enkele minuten gaar en goudbruin.
  4. Serveer de kibbeling met de ravigotesaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.