use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bruchetta met pesto Genovese en tomaat
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bruchetta met pesto Genovese en tomaat

Bruchetta met pesto Genovese en tomaat

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 sneetjes ciabatta
  • 4 tomaten
  • 1 potje Bertolli Pesto Verde
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el Bertolli Originale extra vergine olijfolie
  • zout
  • enkele takjes basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Ontvel en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes en bestrooi met zout.
  2. Meng de tomatenblokjes met de eetlepel olijfolie en 2 gepelde en gehalveerde teentjes knoflook. Laat een half uurtje marineren. Neem de knoflook weg.
  3. Rooster de sneetjes ciabatta, wrijf ze in met het overgebleven teentje knoflook, bestrijk lichtjes met wat pesto en beleg met de gemarineerde tomaat. Garneer met wat fijngesneden basilicumblad.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.