-
Rode biet en pompoen cocktail
1 uur
25 min
4 porties
-
Mini blini’s met foreleitjes
5 min
20 min
8 porties
-
Tartaar van tonijn
8 porties
-
Millefeuile met kippenwit, bladspinazie, witloofmimosa en kippenjus
10 min
10 min
12 porties
-
Lepeltjes met kip in sojasaus met peer en spinazie
10 min
15 min
8 porties
-
Soesjes met geitenkaas en knolselderij
20 min
25 min
2 porties
-
Pruimen met gerookte eendenborst en courgette
10 min
5 min
4 porties
-
Witloofschuitjes met grijze garnalen en bieslook
5 min
5 min
4 porties
-
Tapaskroketjes
5 min
5 min
6 porties
-
Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt
10 min
5 min
4 porties
-
Sushi van komkommer en verse zalm
5 min
5 min
6 porties
-
Tartaar van tonijn met geitenkaas en gember
10 min
5 min
6 porties