Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Ciabatta met zongedroogde tomaten, gegrilde courgette en mozzarrella

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties4 porties
goedkoop
bijgerecht
aperitiefhapje
Vegetarisch
recipe image Ciabatta met zongedroogde tomaten, gegrilde courgette en mozzarrella
  • 1 kleine courgette
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 2 el verse tijm
  • 125 g zongedroogde tomaten
  • 2 bollen mozzarella
  • 1 ciabattabrood
  1. Was de courgette, snijd hem in plakjes van een halve centimeter dik en doe ze in een kom. Ris de tijmblaadjes van de takjes, hak ze fijn en voeg ze toe aan de courgetteplakjes. Voeg een eetlepel Solo vloeibaar toe en kruid met peper en zout. Meng alles goed door elkaar. Gril de courgetteplakjes twee minuten aan elke kant op de barbecue en houd ze apart.
  2. Laat de mozzarella uitlekken en trek hem met de hand in reepjes. Snijd de zongedroogde tomaten in blokjes en doe ze samen met de mozzarella en de gegrilde courgette in een kom. Kruid met peper en zout en meng alles door elkaar.
  3. Verdeel de ciabatta in 4 stukken en snijd ze doormidden. Beleg elk stuk brood rijkelijk met de groente-kaasmengeling. Leg de broodjes op de barbecue en laat ze rustig grillen tot de mozzarella begint te smelten.
Heb je een barbecue met deksel? Als je het sluit, zal de mozzarella sneller smelten en een heerlijk gratinlaagje vormen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.