use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pestokrakelingen met parmaham
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pestokrakelingen met parmaham

Pestokrakelingen met parmaham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g bloem
  • mespunt zout
  • 0.5 zakje gedroogde gist
  • 0.5 el Bertolli Pesto
  • 1.5 dl lauwwarm water
  • scheutje olijfolie
  • 1 ei
  • grof zeezout
  • 200 g parmaham in sneetjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kneed de bloem met het zout, de gist, het water, de pesto en de olie tot een deeg. Verdeel het deeg in 10 stukken en maak er 10 rollen van. Vorm 10 donutvormen met het deeg. Leg ze op bakpapier op een bakplaat.
  2. Bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi ze met grof zeezout. Bak ze middenin de oven in ca. 10 minuten gaar. Verdeel de ham op een schaal en leg de krakelingen eromheen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.