use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lepeltjes met  kip in sojasaus met peer en  spinazie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lepeltjes met kip in sojasaus met peer en spinazie

Lepeltjes met kip in sojasaus met peer en spinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g kristalsuiker
  • 0.5 dl kippenbouillon
  • 1 Doyenné-peer
  • Ketchup
  • Solo
  • Zout
  • 250 g bladspinazie met room
  • 300 g kippenfilet
  • mosterd
  • sojasaus
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Warm de spinazie op in een klein beetje Solo.
  2. Snij de kippenfilet in gelijkmatige plakjes, kruid ze en bak ze kort goudbruin.
  3. Bestrooi de plakjes kip met suiker en laat karameliseren.
  4. Blus met de sojasaus en de kippenbouillon en laat wat inkoken.
  5. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in gelijkmatige plakjes.
  6. Schik de spinazie op aperitieflepels, plaats de plakjes peer en kip erop en overgiet met de saus en spuit rondom punten mosterd en ketchup met een papieren spuitzakje.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.