Lepeltjes met kip in sojasaus met peer en spinazie
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 50 g kristalsuiker
- 0.5 dl kippenbouillon
- 1 Doyenné-peer
- Ketchup
- Solo
- Zout
- 250 g bladspinazie met room
- 300 g kippenfilet
- mosterd
- sojasaus
- peper
- Warm de spinazie op in een klein beetje Solo.
- Snij de kippenfilet in gelijkmatige plakjes, kruid ze en bak ze kort goudbruin.
- Bestrooi de plakjes kip met suiker en laat karameliseren.
- Blus met de sojasaus en de kippenbouillon en laat wat inkoken.
- Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in gelijkmatige plakjes.
- Schik de spinazie op aperitieflepels, plaats de plakjes peer en kip erop en overgiet met de saus en spuit rondom punten mosterd en ketchup met een papieren spuitzakje.
