use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pikante kaasdip
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pikante kaasdip

Pikante kaasdip

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 groene paprika
  • 1 groene peper
  • 250 gram fetakaas
  • 4 el olijfolie
  • 4 el citroensap
  • 1 snuifje suiker
  • 1 snuifje d'espelette peper- bosje koriander of peterselie
  • 200 gram rauwe groenten om te dippen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Blaker de paprika in de oven (onder de grill) of op de barbecue. Laat iets afkoelen en trek er het vel af. Verwijder zaad en zaadlijsten en snijd in stukken.
  2. Ontpit de peper en snijd fijn.
  3. Meng in de keukenrobot de fetakaas met de paprika en de peper en doe er olijfolie, suiker en het citroensap bij. De dip mag stevig maar ook niet te stug zijn. Voeg indien nodig extra olijfolie toe.
  4. Doe de dip over in een presenteerkommetje en bestrooi met piment d'espelette, omring met schoongemaakte groenten die je in reepjes hebt gesneden en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.