use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Pastinaaksoep met Gandaham

Een makkelijke pastinaaksoep maken doe je eenvoudig met dit pastinaaksoep recept. Maak lekkere krokante chips van Gandaham en garneer de soep ermee. Zo zet je in een handomdraai een verrukkelijke en feestelijke pastinaaksoep met gandaham op tafel.

Heerlijk herfstig, deze pastinaaksoep met gandaham. Check de video en volg stap voor stap hoe je ze makkelijk in een halfuurtje op tafel tovert.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Pastinaaksoep met Gandaham
  • 2 pastinaken, geschild en gewassen
  • 2 grote uien, gepeld
  • 1.5 l kippenbouillon
  • 1 el Solo Bakken en Braden
  • 2 sneetjes Gandaham
  • 0.5 el fijngehakte peterselie
  • Extra nodig: staafmixer
  1. Snijd de pastinaken en de uien in grove stukken. Stoof ze aan in de Solo. Voeg de kippenbouillon toe laat koken tot alles gaar is. Mix de soep fijn met een staafmixer en kruid af met peper en zout.
  2. Laat de sneetjes Gandaham 3 minuten op halve kracht drogen in de microgolf. Laat ze nadien eventjes afkoelen tot ze krokant worden. Breek in stukjes en serveer bij de soep. Werk af met de peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.