feestelijk
Pastinaaksoep met Gandaham
Een makkelijke pastinaaksoep maken doe je eenvoudig met dit pastinaaksoep recept. Maak lekkere krokante chips van Gandaham en garneer de soep ermee. Zo zet je in een handomdraai een verrukkelijke en feestelijke pastinaaksoep met gandaham op tafel.
Heerlijk herfstig, deze pastinaaksoep met gandaham. Check de video en volg stap voor stap hoe je ze makkelijk in een halfuurtje op tafel tovert.
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Moeilijkheidlage moeilijkheid
Porties

- 2 pastinaken, geschild en gewassen
- 2 grote uien, gepeld
- 1.5 l kippenbouillon
- 1 el Solo Bakken en Braden
- 2 sneetjes Gandaham
- 0.5 el fijngehakte peterselie
- Extra nodig: staafmixer
- Snijd de pastinaken en de uien in grove stukken. Stoof ze aan in de Solo. Voeg de kippenbouillon toe laat koken tot alles gaar is. Mix de soep fijn met een staafmixer en kruid af met peper en zout.
- Laat de sneetjes Gandaham 3 minuten op halve kracht drogen in de microgolf. Laat ze nadien eventjes afkoelen tot ze krokant worden. Breek in stukjes en serveer bij de soep. Werk af met de peterselie.
