use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis

Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis

Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis

Pizza met meloen, mozzarella, bresaola en basilicumcoulis

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 meloen
  • 4 bollen buffelmozzarella
  • 3 dl olijfolie
  • 2 plantjes basilicum
  • 100 g parmezaan
  • 100 g pijnboompitten
  • 4 tortillabroodjes
  • sneetjes bresaola
  • Solo Vloeibaar
  • 1 bussel raketsla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de meloen, verwijder de pitten en snijd in stukjes. Snijd de mozzarellabollen in plakken.
  2. Doe de olijfolie samen met de basilicum, pijnboompitten en parmezaan in de blender en mix tot een mooie gladde massa.
  3. Smeer de basilicumcoulis op het tortillabroodje en beleg verder met de bresaola, mozzarella en stukjes meloen.
  4. Bak de pizza nu op een heel zacht vuurtje met wat Solo Vloeibaar in een pan. Het broodje zal mooi bruin worden en de mozzarella zal smelten.
  5. Laat de pizza eventueel nog even verder bakken in de oven om hem nog iets warmer te maken.
  6. Werk af met wat raketsla voor een frisse toets.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.