Recept 45**** (1 stem)

Spaghetti,rucola,kerstomaatjes en spekjes in 20 minuten aan tafel

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Een heerlijk recept, dat je snel op tafel zet na een vermoeide werkdag of voor het weekend, als je niet lang in de keuken wilt staan.
  2. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  3. Bak ondertussen de spekblokjes uit ( en gooi het teveel aan uitgebakken vet weg)
  4. Haal de spekjes even uit de pan en zet ze opzij.
  5. Bak in het overgebleven vet de uien met de knoflook glazig.
  6. Voeg de spekjes toe evenals de gehalveerde tomaatjes en laat het geheel 3 minuutjes bakken.Geef een flinke draai met zwarte peper. ( geen zout i.v.m de spekjes of... proef en voeg toe naar wens)
  7. Voeg vlak voor het serveren de rucola en de pijnboompitjes toe roer even door en laat het geheel 1 min op temperatuur komen.
  8. Serveer de spaghetti apart( liefst op voorverwarmde borden) met een flinke schep van het mengsel.
  9. Aan tafel kan iedereen zelf naar smaak wat geraspte pecorino en basilicum toevoegen.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 30 oktober 2012 om 20u55

Dit gerecht vandaag op wens van dochter weer eens gemaakt. Iedereen heeft zitten smullen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?